Leffakuvauksissa käytettiin oikeita huumeita: ”Kaikki olivat ihan sekaisin”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu brittinäyttelijä Ewan McGregor on tullut tutuksi muiden muassa Star Wars -elokuvien tähtenä. Taannoin hän paljasti sairastuneensa ihosyöpään, joka saatiin kuitenkin hoidettua. Viime vuonna Ewan kuvasi The Impossible -elokuvaansa Thaimaan Phang Nassa, mutta kuvaukset jouduttiin keskeyttämään näyttelijään kohdistuneen tappouhkauksen takia.

Nyt 40-vuotias skotlantilainen näyttelijä on paljastanut yksityiskohtia hänen tähdittämänsä Velvet Goldmine -elokuvan kuvauksista. Vuonna 1998 julkaistun elokuvan näyttelijäkaartille annettiin nimittäin marihuanasätkiä ja shampanjaa, jotta he olisivat aidosti päissään kuvatessaan elokuvaa.

– Yhdessä kohtauksessa makaan kahden yläosattoman naisen välissä. En muista kunnolla mitä kohtauksessa tapahtui, mutta muistan kuinka siellä oli marihuanasätkiä ja shampanjaa ja kaikki olivat ihan sekaisin, McGregor paljasti Attitude-lehdelle.

Näyttelijä myönsi käyttäneensä joskus alkoholia liian paljon ja päätti lopettaa juomisen, koska hänen juhlimisensa alkoi käydä liian rankaksi.

– En juo enää, mutta ennen join paljon. Lopetin juomisen, koska se alkoi menettämään kontrollinsa, McGregor kertoi.

Ewan McGregor on naimisissa ranskalaisen tuottaja-suunnittelija Eve Mavrakisin kanssa ja heillä on neljä tytärtä. Gregor on nähty valkokankaalla myös Enkeleitä ja Demoneita -elokuvassa.