Povipommi ei saanut koskaan lapsia – ei kuitenkaan ole katkera

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin lukeutuva Dolly Parton tunnetaan myös countrylaulajan urastastaan. Häntä pidetäänkin yhtenä maailman parhaimpana naispuolisena countrylaulajana. Dolly Parton on supersuositun näyttelijä-laulaja Miley Cyruksen kummitäti.

Nyt 65-vuotias laulaja Parton on kertonut, ettei hän ole katkera siitä ettei ole koskaan saanut lapsia. Parton on ollut naimisissa Carl Deanin kanssa vuodesta 1966. Kauneuskirurgian leikkauspöydällä usein vieraillut laulaja kertoi olevansa ylpeä uransa saavutuksista, vaikka hän onkin haaveillut myös perheen perustamisesta.

– Halusin tehdä paljon asioita urallani. Ihmiset kysyvät minulta aina, onko urani ollut sen arvoista ja voin vastata kyllä. Olisin halunnut lapsia, mutta niin ei kuulunut käydä, Parton kertoi The Sun -lehdelle.

Laulaja kiittää kuutta veljeään siitä, että hän on peloton ja päättäväinen eikä pelkää tehdä bisnestä miesten kanssa.

– Olin aina vahva ja se on veljieni ansiota. Pystyin pitämään puoleni ja ymmärsin miehiä. Minä en koskaan myynyt itseäni tai mennyt sänkyyn jonkun kanssa edetäkseni urallani, Parton kertoi.