Poptähti järkyttyi – rikolliset yrittivät kidnapata

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen 24-vuotias soul-tähti Joss Stone on aiheuttanut taannoin kohua varsin vapaamielisillä ja harkitsemattomilla lausunnoillaan. Kaunotar suututti muun muuassa levypomot puolustamalla musiikin ilmaisjakelua ja piratismia.

Taannoin laulajatähti joutui kidnappausyrityksen uhriksi. Stone kertoi olevansa edelleen hämillään kidnappauksesta, joka kuitenkin ehdittiin estää ennen sen toteutumista. Kaksi miestä pidätettiin kesäkuussa laulajan Englannin Devonissa sijaitsevan kodin läheltä. Miehiä syytetään ryöstön ja kidnappauksen suunnittelemisesta ja niiden yrittämisestä.

– Olen kunnossa, mutta hyvin hämilläni. Jokaisessa työssä on hyvät ja huonot puolensa ja tämän välikohtauksen voin asettaa sinne huonoimpiin puoliin. En odota elämän olevan täydellistä, Stone kertoi You-lehdelle.

Vaikka laulajatähti kertoi olevansa järkyttynyt välikohtauksesta, hän sanoi löytäneensä asiasta myös positiivisen puolen.

– Nyt ymmärrän panostaa enemmän turvallisuuteen. Lukitsen aina oveni ja hankin kehittyneen varashälytinjärjestelmän, Stone jatkoi.

Joss Stone teki läpimurtonsa vuonna 2003 albumillaan The Soul Sessions. 16-vuotiaan teinitytön, oikealta nimeltään Jocelyn Eve Stoker, tulkintoja ja lauluja ylistettiin tuolloin laajasti. Doverista kotoisin oleva Stone nähtiin jo 14-vuotiaana laulamassa BBC:n televisio-ohjelmassa Star for a Night. Ohjelman ansiosta kykyjenmetsästäjät kuitenkin löysivät hänet, ja ensimmäisen sopimuksensa Joss Stone allekirjoitti BMG:n kanssa viidentoista ikäisenä vuonna 2002.