Kim Kardashian kauhuissaan sairaudestaan – bikinikuvat historiaa?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian ajautui äskettäin suhdesotkun keskiöön, kun In Touch -lehti kertoi hänen pettäneen miesystäväänsä urheilutähti Bret Lockettin kanssa. Kimin on kuitenkin määrä astella alttarille elokuussa.

Nyt täydellisyyttä hipova kaunotar on saanut kuulla kärsivänsä psoriasis-ihosairaudesta. Kim sai tietää asiasta mentyään lääkärintarkastukseen kutiavan, punoittavan ja hilseilevän ihonsa takia. Tutkimuksissa selvisi, että Kim kärsii perinnöllisestä ihon liikakasvun sairaudesta, minkä Kim on kertomansa mukaan perinyt äidiltään. Kim oli diagnoosin jälkeen järkyttynyt ja poissa tolaltaan.

– Minulla ei voi olla psoriaasia. Olen kuullut siitä joskus, sillä äidilläni on se. Hänellä ei kuitenkaan ollut punaisia näppylöitä, Kim kertoi In Touch -lehden mukaan.

Huolestunut realitytähti onkin huolissaan vaikuttaako sairaus hänen uraansa. Hän sanoi uransa olevan suurimmaksi osaksi mainoskampanjointia tai uimapukukuvauksia, missä ulkonäkö on vaikuttavin tekijä.

– Ihmiset eivät ymmärrä millaiset paineet minulla on. Minun täytyy näyttää täydelliseltä. Jos lihon kilon, lehdet kirjoittavat siitä. Kuvitelkaa mitä iltapäivälehdet kirjoittavat, kun he näkevät punaiset näppyläni, Kim jatkoi.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries ovat astelemassa kesällä alttarille. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.