Suosikkikoomikko kiinnitettiin Jumalan rooliin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosittu brittikoomikko Ricky Gervais on näytellyt muun muuassa elokuvissa Night At The Museum ja Ghost Town. Hän on myös voittanut neljä Emmy-palkintoa ja kaksi Golden Globe -palkintoa televisiosarjatähtenä, nyt elokuvaura saa jatkoa.

50-vuotias suosikkikoomikko on nimittäin kiinnitetty uuteen Afterlife-televisiosarjaan, jonka tuottaa Dexter-hittisarjan tuottaja Clyde Phillips. Gervais näyttelee sarjassa Jumalaa.

– Näyttelen Jumalaa, joka on ylimielinen, näsäviisas ja röyhkeä kiusankappale. Hän luulee olevansa paras asia mitä on tapahtunut sitten viipaloidun leivän, Gervais kirjoitti blogissaan tulevasta roolistaan.

Suosikkikoomikko varoitti kuitenkin tulevia katsojia, ettei uusi televisiosarja tule olemaan läheskään Dexter-sarjan tyylinen.

– Teemme tämän sarjan, koska se on hauska, erilainen ja viihdyttävä, Gervais kirjoitti.

Ricky Gervais kertoi myös, että sarja ei tule olemaan ateistinen komedia, eikä sen tarkoituksena ole sortaa amerikkalaisten moraalisia käsityksiä uskonnosta. Gervais on elänyt ateistina kahdeksanvuotiaasta asti ja mollasi taannoin käsitystä Jumalasta myös stand-up -esityksessään.