Rocktähden talo paloi – uuden levyn materiaali tuhoutui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime aikoina monet supertähdet ovat kärsineet vakaviakin menetyksiä erilaisissa onnettomuuksissa, tapaturmissa ja tulipaloissa. Nyt eräs nimekäs supertähti on menettänyt hengentuotteitaan pahimmalla mahdollisella hetkellä.

John Lydon on brittiläinen muusikko, joka tunnetaan myös taiteilija Johnny Rotten. Hän tuli aikoinaan tunnetuksi kuuluisan punk-yhtyeen The Sex Pistolsin laulajana. The Sex Pistolsin hajottua vuonna 1978 Lydon perusti oman yhtyeensä Public Image Limitedin, joka ei kuitenkaan noussut aivan yhtä suureen suosioon.

Nyt räväkkä brittirokkari kertoi hänen talonsa palaneen poroksi, kun hän käytti ensimmäistä kertaa kuivausrumpua. Lydonin ja hänen vaimona Nora Forsterin Lontoossa sijaitsevassa kodissa syttynyt tulipalo tuhosi rocktähden uuden levyn materiaalin.

– Palon syynä oli kuivausrumpu. Voitteko kuvitella Johny Rottenin pöksyt puhtaina ja silitettyinä? Kerrankin kun yritin pestä ne, talo syttyi tuleen, Lydon kertoi BANG Showbiz -julkaisulle.

John kertoi olevansa todella pettynyt ja surullinen hänen uuden materiaalinsa tuhoutumisesta. Rokkari myönsi äskettäin uskovansa, että hänen parhaimmat kappaleensa eivät ole vielä edes syntyneet.

– Minun parhaimmat kappaleeni – ne ovat vasta tulossa, laulaja paljasti.