Winehousen jättiomaisuuden jaossa yllätyskäänne

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Edesmennyt poptähti Amy Winehouse haudataan tänään. Heti kuoleman jälkeen julkisuudessa ryhdyttiin puimaan laulajan omaisuuden määrää ja kenelle se on testamentattu. Ensin uskottiin, että Winehousen miljoonat olisivat menossa ex-mies Blake Fielder-Civilille. Toisin kuitenkin kävi.

Supertähden omaisuudesta ei ole vielä saatu vahvistusta, mutta sen uskotaan olevan yli kymmenen miljoonaa euroa. Aluksi huhut kertoivat Amyn jättäneen kaiken omaisuutensa entiselle miehelleen, mutta testamentissa selvisi lopulta ettei Fielder-Civil tule saamaan pennin hyrrää. Omaisuus menee todennäköisimmin laulajatähden perheelle, The Sun uutisoi.

Eilen hautajaisten takia järjestettiin muodollinen oikeuden istunto, jossa todettiin Winehousen perheen käyneen tunnistamassa ruumiin varhain maanantaiaamuna. Samalla vahvistettiin, että laulajan ruumiista oli otettu asianmukaiset näytteet ennen kuin hänet voidaan laskea viimeiseen leposijaansa. Oikeuden istunto jatkuu 26. lokakuuta.