33-vuotias näyttelijä vonkasi 66-vuotiasta kollegaansa: ”Uskomattoman kuuma!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen näyttelijäkomistus Dominic Cooper tunnetaan parhaiten The Duchess ja Mamma Mia! -elokuvistaan. Cooper seurusteli aiemmin Mamma Mia! -elokuvasta tutun näyttelijä Amanda Seyfriedin kanssa, mutta heidän suhteensa päättyi viime vuonna.

Nyt 33-vuotias tummakutrinen Cooper kertoi yrittäneensä vietellä 66-vuotiasta Oscar-voittaja Helen Mirreniä, kun he tähdittivät yhdessä näytelmää. Cooper ja Mirren näyttelivät yhdessä vuonna 2009 näytelmässä Phedre. Cooper kertoi yrittäneensä kosiskella Mirreniä, mutta Oscar-voittaja ei lämmennyt komistuksen yrityksille.

– Helen on uskomattoman kuuma. Yritin niin kovasti saada hänet kiinnostumaan minusta, mutta tajusin ettei välillämme tule olemaan mitään. Hän ei ollut kiinnostunut minusta yhtään! Cooper kertoi Live-lehdelle.

Hurmuri kertoi upeiden ja kauniiden näyttelijättärien kanssa työskentelyn olevan yksi hänen työnsä parhaimmista puolista. Hän paljasti, että The Duchess -elokuvan vastanäyttelijä Keira Knightleyn kanssa makoileminen sängyssä oli todella mukava kokemus.

– Asiat voisivat olla hullumminkin. Alastoman Keira Knightleyn kanssa makoileminen sängyssä on mielestäni erittäin mukava tapa viettää päivä, Cooper jatkoi.

Oscar-voittaja Helen Mirren sijoittui taannoin kolmanneksi, kun AntiBloat-verkkosivusto järjesti äänestyksen maailman seksikkäimmästä vatsasta, joten aivan tuulesta temmattu hänen maineensa ei kuitenkaan ole. Hänen edelleen nousivat vain Rihanna ja Keira Knightley.