Sekopää yritti irrottaa vauvan käden – halusi syödä sen

Ohhoh! · Neea Jokinen

Los Angelesissa on sattunut outo ja vaarallinen välikohtaus. Häiriintynyt nainen nimittäin nappasi nelikuukautisen poikavauvan rattaista ja heitti tämän päin pylvästä. Myöhemmin nainen kertoi Los Angelesin poliisille halunneensa irroittaa vauvan käden ja syödä sen.

Vaarallinen välikohtaus tapahtui ostosalueella, joka oli täynnä ihmisiä ja perheellisiä. Poliisit kertoivat vauvan äidin Adriana Mirandan työntäneen Alexander-vauvaansa rattaissa, kunnes 36-vuotias mielenvikainen Natasha Hubbard nappasi yhtäkkiä vauvaa jalasta. Silminnäkijöiden mukaan Hubbard heilautti vauvan päänsä ylitse ja paiskasi hänet päin metallista tolppaa, Daily Mail uutisoi.

Äiti ja Alexander-vauvan täti katsoivat kauhuissaan tapahtunutta. Äiti kuitenkin toimi nopeasti ja taisteli vauvansa pois hullun kynsistä. Silminnäkijöiden mukaan Hubbard yritti raapia vauvan äitiä, kun hän sai poikansa turvaan syliinsä. Poliisi julkaisi vauvahyökkääjä Natasha Hubbardin kuvan, koska he uskoivat hänellä olevan muitakin uhreja. Hyökkääjää syytetään nyt törkeästä pahoinpitelystä ja hän odottaa oikeudenkäyntiä vankilassa.