Kaunottaren bikinit olivat kauppiaalle liikaa – heitettiin ulos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin viime aikoina paahtanut lämpöaalto on saanut ihmiset pukeutumaan kevyempiin kesävaatteisiin, jotka paljastavat normaalia enemmän pintaa. Bikinit, shortsit tai kesämekot ovat normaali näky tuskaisen auringon alla.

Nyt kuitenkin eräs bikineihin ja shortseihin sonnustautunut nainen heitettiin ulos kaupasta pukeutumisensa takia. Sandy McMillin oli mennyt amerikkalaisen Walmart-ketjun kauppaan bikinien yläosaan ja shortseihin pukeutuneena. Viiden minuutin päästä kauppaan astumisesta kaupan työntekijä tuli McMillin luokse ja antoi hänelle kaksi vaihtoehtoa: joko pukea paidan päälleen tai poistua kaupasta.

– Olin kauhuissani ja nolostunut. Tuollainen käytös on väärin. Jos ei pidä jonkun ulkonäöstä, niin ei pidä katsoa. En tehnyt mitään vastenmielistä tai kummallista, McMillin kertoi KVAL-uutiskanavalle.

McMillin väitti työntekijän taluttaneen hänet ulos kaupasta. Walmart-kauppaketjun edustaja Ashley Hardie taas väitti toisin ja sanoi ettei naista ohjattu ulos kaupasta. Edustajan mukaan McMill solvasi ja kiroili kovaan ääneen kaupassa tapahtuneen jälkeen.

– Ymmärrämme hänen turhautumisensa. Emme halunneet loukata asiakasta ja olemme pyytäneet häneltä anteeksi, edustaja Hardie kertoi.

Sandy McMill kertoi uutiskanavan videohaastattelussa ostaneen päällään olleet kyseiset bikinit Walmart-kauppaketjusta viime vuonna.