P. Diddyn kuriirit jäivät kiinni tullissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, lukeutuu maailman menestyneimpiin artisteihin, joten tilipussissa riittää vääntöä mukaviin reissuihin. Tuorein lomamatka tuli tosin hieman kalliiksi, sillä hänen vuokraamansa huvijahdin viikkohinta oli huimat 850.000 dollaria.

Nyt räppärin edustuskaarti pysäytettiin nolosti tullissa, koska he yrittivät tuoda liikaa vodkaa räppärille Yhdysvaltoihin. Supertähti halusi monta laatikollista Ciroc-merkkistä vodkaa, mutta hänen tiiminsä joutui tulliin epäilyttävän suuren juomamäärän takia.

– Tullitarkastajat pysäyttivät P. Diddyn tiimin, koska heillä oli liikaa alkoholia mukanaan. Tiimi joutui jättämään muutaman laatikon tulliin, lähde kertoi New York Post -lehdelle.

Räppäri allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt jo parissa elokuvassa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän näytteli myös Judd Apatow’n elokuvassa Get HIM To Greek. P. Diddy sanoi myös taannoin haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.

Uusimmat