Näin hulppea on Will Smithin ökykartano – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkinäyttelijä Will Smith kuvasi taannoin New Yorkissa Men in Black 3 -elokuvaansa ja onnistui jo ensimmäisenä kuvauspäivänä suututtamaan kaupungin asukkaita perinpohjin. Smithiä varten keskelle Sohon kaupunginosaa tuotiin nimittäin valtava ökyluokan asuntovaunu.

Viikonloppuna perättömien kuolinhuhujen kohteena ollut näyttelijä on nyt avannut vaimonsa Jada Pinkett-Smithin kanssa ovet hulppeaan Malibun kotiinsa. Julkkispariskunta esitteli nimittäin kauniin kotinsa Architectural Digest -lehdessä. Smithin perheen kodin on suunnitellut arkkitehti Stephen Samuelson. Katso kuvat tästä.

– Minulle ja Willille kotimme on henkinen levähdyspaikka. Olemme maanläheisiä ihmisiä ja halusimme rakentaa perheellemme luonnonläheisen kodin. Melkein kaikki kodissamme on käsitehtyä, näyttelijä Jada Pinkett-Smith kertoi lehtihaastattelussa.

Uusimmat