Cheryl Cole lemmenlomalla The Black Eyed Peas -tähden kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Cheryl Cole erosi viime vuonna futari-aviomiehestään Ashley Colesta, kun tämä jäi kiinni pettämisestä useiden naisien kanssa. Äskettäin Cherylin uutisoitiin antaneen Ashleylle uuden mahdollisuuden. Nyt paluu on kuitenkin ainakin toistaiseksi syväjäädytettynä.

Pettäjämiehensä naisseikkailuihin kyllästynyt laulajakaunotar lomailee parhaillaan Ranskassa The Black Eyed Peas -yhtyeen tähden will.i.amin kanssa. Cole ei ole näyttäytynyt julkisuudessa sen jälkeen, kun hänen futarimiehensä kerrottiin kaataneen useita naisia sänkyynsä vain päiviä ennen pariskunnan uuden yrityksen solmimista. Nyt hän kuitenkin viettää laatuaikaa Etelä-Ranskassa laulajakollegansa kanssa.

Will.i.am lisäsi yhteiskuvan hänestä ja Cherylistä Twitter-blogiinsa ja paljasti heidän majailevan hulppeassa jahdissa Cannesin rannalla. Cherylin on kerrottu työskentelevän The Black Eyed Peas -tähden kanssa ja toivovan tämän auttavan häntä menestymään myös Yhdysvalloissa. Will.i.am toimii tällä hetkellä popparin managerina ja työstää Cherylin kolmatta levyä hänen kanssaan.

Äskettäin Cheyrlin futarimiehen kerrottiin harkitsevan uutta kihlausta ex-vaimonsa kanssa ja perheen perustamista. Ystävät eivät sulattaneet sitä, että Cheryl vietti aikaa entisen pettäjämiehensä kanssa. Entinen bänditoveri Kimberley Walsh paljasti, että ystävät hylkäsivät laulajan, koska tämä hengaili entisen siippansa kanssa. Kerrottiin, että jopa Cherylin äiti Joan oli varoittanut tytärtään palaamasta yhteen.

Uusimmat