Rebecca Black joutui lopettamaan koulunkäynnin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

14-vuotias teinityttö Rebecca Black nousi taannoin tähdeksi, kun hänen Friday-kappaleensa päätyi kulttisuosioon erityisesti Yhdysvalloissa. Biisi nimettiin “maailman huonoimmaksi biisiksi”, mutta samaan aikaan sitä kehuttiin myös nerokkaaksi.

Internetsensaatioksi yhdessä yössä noussut Black on joutunut kuulemaan ja kestämään kovaa kritiikkiä ja jatkuvaa lyttäämistä artistina. Nyt laajaa huomiota saanut teinilaulaja kertoi lopettaneensa koulun kesken kiusaamisen takia. Hän kertoi ettei enää jaksanut kuunnella koulukavereidensa ja kiusaajien kommentteja hänen Friday-kappaleestaan.

– Kun kävelen koulun käytävillä, koulutoverini alkavat laulamaan Friday-kappalettani todella nasaalilla äänellä. Tai sitten he kysyvät minulta ”Hei Rebecca, tiedätkö mikä päivä tänään on?” kiusattu laulaja vuodatti ABC-uutiskanavalle.

Laulajatähti jatkaa kuitenkin opiskeluaan kotiopettajan avulla. Blackin äiti kommentoi koulunlopetusta myös sillä, että hänen tyttärellään on nyt enemmän aikaa keskittyä uraansa. Blackin perhe palkkasi myös äskettäin tyttärelleen turvamiehen, jotta tämä pysyisi turvassa.

Rebecca Black julkaisi äskettäin toisen kappaleensa My Moment. Se sai murska-arvostelut ja rutkasti negatiivisiä kommentteja. Kappaleen musavideo poistettiin Youtube-palvelusta heti samana päivänä kuin se julkaistiin. Taannoin kuitenkin American Idol ja X Factor -ohjelmien tuomari Simon Cowell yllätti ylistämällä nuoren poptähden kykyjä. Myös poppari Katy Perry on tukenut syrjittyä tähteä esittämällä Friday-kappaletta yhdessä teinilaulajan kanssa konserteissaan.