Jättiläiskoiran ja isännän hellyttävä jälleennäkeminen tuo kyyneleet silmiin

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Vuonna 1969 John Rendall ja Ace Berg ottivat huostaansa leijonanpennun ja kesyttivät sen. Christianiksi nimetty leijona kuitenkin kasvoi liian suureksi heidän elinympäristöönsä, joten kaverukset joutuivat luopumaan lemmikistään.

Afrikassa villiintyneen Christian-leijonan ja sen kesyttäjien jälleennäkemisestä tehty videokooste nousi hetkessä Youtube-palvelussa hitiksi. Nyt Yhdysvalloissa saatiin ikuistettua videolle samantyyppinen hellyyttävä jälleennäkeminen.

Emmitt Thunderpaws -niminen tanskandoggi meni nimittäin onnesta sekaisin nähtyään pitkän tauon jälkeen armeijasta kotiutuneen isäntänsä. Videolla nainen kuvaa häntäänsä heiluttavaa koiraa, joka tuntuu aistivan isäntänsä läsnäolon. Oven auetessa jättiläismäinen koira juoksee pihalle, hyppää isäntänsä kaulaan ja antaa tälle huikeita halauksia.

Uusimmat