Vuoden OMG-hetket listattiin – seksikkäin poppari ja Pippa Middleton kärjessä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Cheryl Cole erosi viime vuonna futari-aviomiehestään Ashley Colesta, kun tämä jäi kiinni pettämisestä useiden naisten kanssa. Äskettäin Cherylin uutisoitiin antaneen Ashleylle uuden mahdollisuuden, mutta sittemmin suunnitelmat ovat tainneet taas muuttua.

Nyt Yahoo-sivuston vuoden OMG-hetkien listauksessa kohukaunottaren nimi paistattelee ykköspallilla. Vuoden OMG-hetki koettiin, kun Cheryl Cole sai potkut Britannian X Factor -kykyjenetsintäohjelmasta. Sen jälkeen seksikäs poptähti ilmoitti myös palaavansa yhteen entisen futaajamiehensä kanssa. Kohahduttavat uutisoinnit poptähdestä nousivatkin listauksen ykköspallille.

Toiselle sijalle sijoittui Pippa Middletonin esiintyminen siskonsa kuninkaallisissa häissä ihoamyötäilevässä kaasonpuvussa. Vuoden Top 10 OMG-listauksen kakkospaikalla keimailevan Pippan täydellinen vartalo meinasi varastaa huomion Prinssi Williamin ja Kate Middletonin häistä.

Muita kohahduttavimpia OMG-hetkiä olivat muun muuassa supertähti Amy Winehousen traaginen kuolema, Beckhamien Harper Seven -tyttären syntymä, Megan Foxin Transformers -potkut ja futistähti Ryan Giggsin salasuhde Imogen Thomasiin. Myös kuninkaalliset häät ja povipommi Katie Pricen avioero Alex Reidista sijoittuivat listalle.

Uusimmat