Lil Wayne loukkaantui skeittionnettomuudessa – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosikkiräppäri Lil Wayne sai taannoin porttikiellon Englantiin. Tähti oli saapumassa Euroopan kiertueelleen, mutta hänelle ei myönnetty viisumia Britanniaan, joten hän joutui perumaan massiivisen brittikiertueensa ja muut Euroopan keikat.

Nyt 28-vuotias suosikkiräppäri on kiidätetty sairaalaan, koska hän kaatui pahasti skeittilaudalla. Lil Waynen vasempaan silmäkulmaan tuli onnettomuudessa avohaava ja se paikattiin yhdeksällä tikillä. Räppäri kirjoitti myöhemmin Twitter-blogissaan haavan olleen ”ilkeännäköinen”.

– Löin pääni St. Louisin skeittipuistossa! Yhdeksän tikkiä! Ilkeännäköinen haava vasemman silmäni yläpuolella! Lil Wayne kirjoitti Twitter-blogissaan.

Äskettäin uutisoitiin räppärin joutuneen keikkansa jatkobileillä kyynelkaasuhyökkäyksen kohteeksi. Hyökkääjä sumutti räppäriä ja hänen tiimiään kohti pippurisumutetta. Kyynelkaasu levisi La Mouche -klubin ilmanvaihtojärjestelmään ja koko klubi jouduttiin evakuoimaan ikävän välikohtauksen takia. Lil Waynen edustaja kuitenkin kertoi räppärin olleen täysin kunnossa tapahtuneen jälkeen.

Grammy-ehdokas Lil Waynella on neljä lasta kolmen eri naisen kanssa. Räppäri istui taannoin kahdeksan kuukautta vankilassa huumeista ja ampuma-aseen luvattomasta hallussapidosta. Aiemmin samassa tilanteessa ovat olleet muiden muassa Chris Brown ja Snoop Dogg.

Uusimmat