Hollywood-tähtipariskunnalle perheenlisäystä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu Hollywood-tähti Jennifer Garner kertoi taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän aio koskaan esiintyä valkokankaalla alastomana. Kollegansa Ben Affleckin kanssa perheen perustaneella kaunottarella on asiasta selkeä mielipide, eikä hän aio koskaan pyörtää päätöstään.

Alias-tähti Garnerilla ja Oscar-palkitulla näyttelijällä Ben Affleckilla on kaksi lasta. Nyt viisivuotiaan Violet-tyttären ja kaksivuotiaan Seraphina-tyttären uutisoitiin saavan pian sisaruksen. E! Online -sivuston mukaan pariskunnan kerrottiin olevan innoissaan kolmannen lapsensa odotuksesta.

Äskettäin näyttelijäkomistus Affleck kertoi perheensä ainoana miehenä olemisen aiheuttaneen hänelle noloja hetkiä. Kahden tyttären isukki nimittäin kertoi nolostuneensa joutuessaan viemään tyttärensä Violetin naistenvessaan. Hän kertoi valahtaneensa punaiseksi naisten tuijottaessa häntä vessassa.

38-vuotias Jennifer Garner on tullut urallaan tunnetuksi monista hittirooleistaan, mutta television puolella hänet tunnetaan parhaiten Alias-sarjan päätähtenä. Vuonna 2001 alkaneesta roolistaan hänet on palkittu esimerkiksi Emmy-patsaalla. Jenniferin elokuvauran kohokohta on suursuosion aikoinaan saanut Pearl Harbor. Vuonna 2010 Garner nähtiin elokuvassa Valentine’s Day.

Uusimmat