Christina Aguilera rajujen syytösten kohteena

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulaja Christina Aguilera on ollut viime aikoina otsikoissa runsaan alkoholinkäyttönsä merkeissä. Hänen epäillään olevan alkoholisoitumassa, sillä neitokainen on kuvattu yhä useammin umpijuovuksissa Hollywoodin yöelämässä.

Nyt 30-vuotias laulajatähti on joutunut rajujen huhujen kohteeksi. Tähden nimittäin väitetään aiheuttaneen kolmevuotiaalle Max-pojalleen mustan silmän. Aguilera kuvattiin eilen Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä poikansa kanssa, ja pojalla oli pahannäköinen mustelma silmänsä alla. Katso kuva tästä.

Aguileran arvaamattoman käytöksen ja alkoholinkäytön huhuttiin jotenkin liittyneen poikansa mustaan silmään. TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan huhut ovat kuitenkin täysin perättömiä ja Christina Aguileran olevan raivoissaan törkeistä syytöksistä.

– Christina on loistava äiti. Max on hänen ykkösprioriteettinsä elämässä, lähde kertoi TMZ-sivustolle.

Taannoin Aguilera sai tunnustusta kurveistaan, sillä hän sai oman tähden Hollywood Gay Walk of Fameen. Poppari sai homoseksuaalien arvostetun palkinnon lähinnä rintavien kohtauksiensa ansiosta Burleski-elokuvassa. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista viime lokakuussa. 30-vuotias Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa.

Uusimmat