Megan Fox haluaa eroon jättitatuoinnistaan: ”Liian negatiivinen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, kun paljastui että ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati hänelle potkuja Transformers-elokuvasta. Sittemmin neitokainen ei olekaan enää saanut merkittäviä rooleja, ja hänen uransa on ollut selvässä laskusuunnassa.

Nyt seksikäs kaunotar kertoi poistattavansa povipommi Marilyn Monroeta esittävän tatuointinsa käsivarrestaan. Foxin mielestä se nimittäin luo hänelle negatiivistä energiaa. Legendaarinen naisnäyttelijä Marilyn Monroe kuoli 36-vuotiaana vuonna 1962 ja kuolinsyyksi veikattiin itsemurhaa.

– Poistan tatuointini. Marilyn oli negatiivinen hahmo, koska hän kärsi mielenterveysongelmista ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. En halua sellaista negatiivista energiaa elämääni, Fox kertoi italialaiselle Amica-lehdelle.

Marilyn-tatuointi ei ole kuitenkaan kaunottaren ensimmäinen vartalosomistus, johon hän ei ole ollut tyytyväinen. Entinen Transformers-typy kertoi poistattaneensa myös napakorunsa 20-vuotiaana, koska ajatteli sen olevan mauton. Hän kertoi ottaneensa napakorunsa 16-vuotiaana innokkaana Britney Spears -fanina ja matkineensa Baby One More Time -hittilaulajaa.

25-vuotias Megan Fox paljasti viime syksynä kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa ja olevansa biseksuaali. Hän kuitenkin lisäsi, että voisi harrastaa seksiä naisista ainoastaan lesbojen kanssa. Hänen tuorein elokuvansa Passion Play oli floppi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä.

Uusimmat