Shokkiväite: ”Will Smithin vaimo rysän päältä kiinni Marc Anthonyn kanssa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman viihdelehdet uutisoivat maanantaina Hollywoodin-tähtipariskunnan Will Smithin ja Jada Pinkett-Smithin eronneen 13 vuoden avioliiton jälkeen. In Touch Weekly -lehden verkkosivusto kaatui välittömästi kun tieto erosta julkaistiin.

Uutinen tuli järkytyksenä, sillä Smithien avioliittoa on pidetty poikkeuksellisen onnellisena unelmaliittona. Will Smithin Trey-poika tyrmäsi erohuhut pian uutisen jälkeen Twitter-blogissaan ja kertoi huhujen olevan perättömiä. Myös julkkispari julkaisi heti uutisen jälkeen tiedotteen, jossa he kiistivät eronneensa.

Nyt In Touch Weekly -viihdelehti kuitenkin väittää Jada Pinkett-Smithin jääneen rysän päältä kiinni latinolaulaja Marc Anthonyn kanssa. Kuusisivuisessa artikkelissa lehti väittää muun muuassa Will Smithin juosseen ulos heidän yhteisestä kodistaan itkuisena nähtyään vaimonsa latinotähden kanssa. Lehti uutisoi shokkiväitteen kannessaan ”kahden avioliiton tuhoutumisena”, sillä latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat äskettäin seitsemän avioliittovuoden jälkeen.k

Hollywoodin voimapariskunnan kerrotaan ottaneensa väitteiden takia yhteyttä asianajajiinsa ja harkitsevan oikeusjuttua kyseistä viihdelehteä vastaan. Lehti kertoi perustavansa artikkelinsa pariskunnan sisäpiiriltä saatuihin luotettaviin tietoihin. Shokkiväitteestä tullaan siis mahdollisesti riitelemään vielä oikeussalissa.

Näyttelijä-artisti Will Smith ilmoitti vain muutama päivä sitten palaavansa taas musiikkiuralle. Perheen äiti Jada Pinkett-Smith on keskittynyt viime vuodet perhe-elämään ja kasvattamaan perheen lapsia. Jaden ja Willow Smith ovat molemmat supertähtiä. Jaden nähtiin taannoin Karate Kid -elokuvan pääosassa ja Willow on puolestaan julkaissut musiikkiurallaan jo parikin hittia.

Uusimmat