Cheryl Cole muuttaa Will.i.amin luo asumaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yahoo-sivusto listasi äskettäin vuoden OMG-hetket. Vuoden virallinen OMG-hetki koettiin, kun poptähti Cheryl Cole sai potkut X Factor -kykyjenetsintäohjelmasta. Kohukaunotar ilmoitti samoihin aikoihin palaavansa yhteen entisen futaajamiehensä kanssa.

Nyt maailman seksikkäimmäksi poppariksi äänestetyn Colen kerrotaan muuttavan laulajatähti Will.i.amin Hollywoodin kotiin. Popkaunotar on parhaillaan Yhdysvalloissa ja Will.i.am toimii tähden managerina. Colen kerrottiin olevan kyllästynyt hotellielämään, joten vieraanvarainen manageri avasi kotinsa ovet Colelle.

– Cheryl on täysin kyllästynyt hotellielämään Los Angelesissa. Will.i.amilla on kotonaan levytysstudio, joten he voivat myös työskennellä siellä, lähde kertoi The Sunday Mirror -lehdelle.

The Girls Aloud -tyttöbändistä julkisuuteen singahtanut kaunotar ei ole näyttäytynyt julkisuudessa futarimiehensä Ashley Colen naisseikkailujen uutiskohun jälkeen. Colen tiedetään yrittävän valloittaa Yhdysvaltojen musiikkilistoja Will.i.amin opastuksella.

28-vuotias Cheryl Cole erosi tuomarointipaikastaan myös Britannian X Factor -ohjelmasta saatuaan potkut amerikkalaisesta versiosta. Popparin tuomarointipaikan tilalle kiinnitettiin The Pussycat Dolls -tähti Nicole Scherzinger. Muita tuomareita Yhdysvaltojen X Factor -versiossa ovat tuottajamoguli L.A. Reid, American Idol -tuomari Paula Abdul ja Simon Cowell.

Uusimmat