Cheryl Colen uranmuutos – kokeilee siipiään näyttelijänä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

The Girls Aloud -tyttöbändistä julkisuuteen singahtanut Cheryl Cole ei ole näyttäytynyt julkisuudessa futarimiehensä Ashley Colen naisseikkailujen uutiskohun jälkeen. Colen tiedetään yrittävän valloittaa Yhdysvaltojen musiikkilistoja The Black Eyed Peas -tähti Will.i.amin opastuksella.

Näyttävästi potkut X Factor -ohjelmasta saanut kaunotar on nyt nähty Atlantassa kuvaamassa ensimmäistä elokuvarooliaan. What To Expect When You’re Expecting -elokuvassa Talent-tuomaria näyttelevän Colen rooli vahvistettiin tämän kuun alussa. Muita elokuvan tähtiä ovat muun muuassa Cameron Diaz ja Jennifer Lopez.

X Factor -tuottaja ja tuomari Simon Cowell kertoi äskettäin varoittaneensa popparia päiviä ennen tämän saamia potkuja ohjelman tuomaristosta. Brittiläinen laulajatähti ehti tuomaroida Yhdysvaltojen X Factor -ohjelmaa ainoastaan neljän koe-esiintymisen verran. Cowell kertoi soittaneensa tähdelle ja käskeneen tätä ryhdistäytymään.

28-vuotias Cheryl Cole erosi tuomarointipaikastaan myös Britannian X Factor -ohjelmasta saatuaan potkut amerikkalaisesta versiosta. Popparin tuomarointipaikan tilalle kiinnitettiin The Pussycat Dolls -tähti Nicole Scherzinger. Muita tuomareita Yhdysvaltojen X Factor -versiossa ovat tuottajamoguli L.A. Reid, American Idol -tuomari Paula Abdul ja Simon Cowell.

Uusimmat