Rocktähti odotti avaruusolioita puutarhassaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulaja Tom Meighan tunnetaan Kasabian-yhtyeen laulajana. Keikkoja bändi on tehnyt vuodesta 1999 saakka. Sen suosituimpia kappaleita ovat olleet muiden muassa Reason is Treason, Cutt Off, Empire, Me Plus One, Fire, Vlad The Impaler ja Underdog. Laulaja Meghan oli taannoin vaarassa sokeutua makkaran osuessa silmään.

Nyt rocktähti on paljastanut Q-lehdelle erityisen kiinnostuksensa yliluonnollisiin asioihin. Meighan kertoi nimittäin nuorempana odottaneensa kotinsa puutarhassa avaruusolioita. Kasabian-keulahahmo kertoi E.T. The Extra Terrestrial -elokuvan olleen hänelle aikoinaan pakkomielle.

– Halusin tosissani avaruusolion parhaaksi ystäväkseni. Uskoin nähneeni monta kertaa ufon. Viisivuotiaana minulla oli tapana odottaa tuntikausia puutarhassamme avaruusolioiden ilmestymistä, Meighan kertoi Q-lehdelle.

Rokkari kertoi lapsuutensa olleen uskomaton juuri vilkkaan mielikuvituksensa takia. Hän kertoi turvautuvansa mielikuvitukseen paetessaan todellista elämäänsä. Meighan kertoi todellisen elämän olevan tylsää, joten hän pakenee tylsyyttä toiseen maailmaan päänsä sisällä.

Thomas ”Tom” Peter Meighan on 30-vuotias englantilainen muusikko. Kasabian-yhtyeen alkuaikoina mies herätti huomiota kärjistetyillä mielipiteillään Pete Dohertystä, Justin Timberlakesta ja Julian Casablancasta. Meighan moitti myös aikoinaan Simon Cowellia. Hän ei nimittäin hyväksynyt sitä, että Cowell päästi Susan Boylen julkisuuteen. Meighan uskoi nimittäin julkisuuden kiduttavan Boylen hengiltä.

Uusimmat