Tyttöystävä jätti – mies vaatii rahoja takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tyttöystävän ”pitäminen” voi olla joskus kallista puuhaa, erityisesti jos tällä on kallis maku. Sen sai karvaasti kokea eräs 60-vuotias singaporelainen mies, joka lahjoi 40-vuotiasta tyttöystäväänsä avokätisesti. Suhde kuitenkin loppui yllättäen.

Nyt mies on haastanut ex-tyttöystävänsä oikeuteen, koska mies haluaa tämän palauttavan saamansa arvokkaat lahjat ja käteisen rahan, The Strait Times uutisoi. Takaisin vaaditaan esimerkiksi teknisiä vempaimia ja tyttöystävän asunnon vuokrarahoja, jotka mies avokätisesti maksoi.

Näiden lisäksi mies oli sijoittanut rahaa myös musiikkiurasta haaveilevan tyttöystävänsä musiikkivideon tekemiseen. Yhteensä mies vaatii takaisin noin 400.000 Singaporen dollaria, jotka hän oli maksanut siinä uskossa, että nainen avioituisi hänen kanssaan. Miehen mukaan kyseessä oli laina, koska nainen ei suostunut naimisiin. Naisen mukaan kyse oli kuitenkin lahjoista.

Uusimmat