Kuollut rap-legenda Tupac poltettiin marisätkien mukana

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman kohutuimpiin hiphop-tähtiin aikoinaan lukeutunut 2Pac, eli Tupac Shakur, on yksi tunnetuimmista hiphop-legendoista. Legenda 2Pacista tuli kuitenkin vasta kun hänet murhattiin. Räppäriä ammuttiin 7. syyskuuta vuonna 1996, ja kuusi päivää myöhemmin hän kuoli saamiinsa vammoihin.

Nyt Shakurin löytämä rap-yhtye The Outlawz väittää käärineensä edesmenneen räppärin tuhkat marihuanasätkäksi ja kirjaimellisesti sauhutelleen 2Pacin jäännökset. Räppärit kertoivat keksineen idean eräästä 2Pacin lyriikasta ”last wishes n**gas, smoke my ashes”.

– Kyllä, se on totaalisesti totta. Sekoitimme ruohoa ja Tupacia sätkään, eräs räppäreistä vannoi TMZ-sivustolla julkaistussa videossa.

Tänä kesänä mies nimeltä Dexter Isaac väitti murhanneensa räppärin samalla ryöstäen tämän. Hän väitti tehneensä murhan levy-yhtiömoguli James ”Jimmy Henchman” Rosemundin tilauksesta. Murhamies väitti myös pystyvänsä todistamaan tekonsa, koska hänellä oli tallella räppärin ryöstössä anastettu kaulakoru.