BB-Suvi: ”Olisin voinut tappaa mieheni”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asustava BB-Suvi on kauden alusta saakka ärsyttänyt muita asukkaita jatkuvalla itsekehullaan. Itsekeskeinen 34-vuotias puhuukin itsestään lähes taukoamatta, ja erityisesti BB-Salar on ollut siitä ärsyyntynyt.

Parin ensimmäisen päivän aikana Suvi on paljastanut runsaasti asioita yksityiselämästään ja seksielämänsä yksityiskohdista. Tänään Suvi kertoi asukkaille jälleen kerran värikkäästä ihmissuhteestaan ja paljasti samalla pahoinpidelleensä miestään.

– Meillä oli sellaisia matseja, että tuli poliisit paikalle. Mä olin ihan hirveä sille. Aina kun se päästi kädet irti niin tuli taas nyrkkiä. Mä olisin voinut ihan hyvin tappaa sen. Tästä maasta ei löydy yhtä hyvää miestä, BB-Suvi paljasti muille asukkaille.