Brad Pitt hemmotteli lapsiaan ikimuistoisilla lahjoilla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Brad Pitt tunnetaan innokkaana moottoripyöräilyn harrastajana, ja hän joutui taannoin kaksipyöräisellään lievään onnettomuuteen. Näyttelijä selvisi rytäkästä vammoitta, mutta moottoripyörä kärsi pieniä pintavaurioita.

Nyt The Sun -lehti uutisoi näyttelijäkomistuksen yllättäneen lapsensa kuudella Shetlanninponilla. 47-vuotias Pitt nimittäin osti jokaiselle lapselleen oman ponin ja yhden hevosen näyttelijävaimolleen Angelina Jolielle. Ökyrikkaan isukin ostamat heposet kirmaavat pariskunnan Etelä-Ranskan Chateau Miraval -kartanon hevosaitauksessa.

– Brad oli miettinyt yllätystä jo pitkään, kunnes päätti yhtäkkiä toteuttaa sen. Hän haluaa lastensa oppivan ratsastamaan jo nuorena, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Brad Pittin kerrottiin äskettäin pelastaneen erään naisen hengen World War Z -elokuvansa kuvauksissa Skotlannissa. Taistelukohtauksen kuvauksissa oli noin 700 avustajaa, kun Pitt huomasi erään heistä kaatuneen maahan. Nainen oli vaarassa jäädä muiden jalkoihin, mutta Pitt ehti paikalle ja nosti naisen turvaan. Lehden mukaan samassa rytäkässä sattui useita loukkaantumisia. Yksi loukkaantuneista jäi auton alle.