Televisiojuontaja heitettiin ulos baarista – veti ”kokaiinia nokkaan” vessassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen stand-up -koomikko, kirjailija ja televisiotähti Chelsea Handler tunnetaan suorasanaisuudestaan ja vahvoista mielipiteistään. E!-televisiokanavalla omaa Chelsea Lately -ohjelmaansa emännöivä kaunotar pistääkin tunnetusti julkkisvieraansa koville suorilla kysymyksillään.

Nyt 36-vuotiaan Handlerin kerrotaan jääneen kiinni kokaiinin käytöstä. Manolith-sivuston mukaan rankasti juhliva kaunotar heitettiin viime viikolla ulos baarista, koska hän käytti ravintolan vessassa kokaiinia tuntemattoman kultakenkäisen miehen kanssa.

Vaaleakutrinen televisiopimu paljasti taannoin synkän salaisuutensa. Hän kertoi nimittäin tehneensä abortin 16-vuotiaana. Hän kritisoi myös kovaan ääneen nykyistä viihdekulttuuria, jossa julkkikseksi tullaan esimerkiksi saamalla lapsia teininä.

– Tosielämän täydelliset naiset ja muut ovat myös rasistisia kuten myös Teiniäidit-sarja. Palkitsemme heidät siitä, että he tulevat raskaaksi teini-ikäisinä? Oletteko tosissanne? Siksi haluaisin tappaa jonkun, Chelsea Handler vuodatti tuntojaan.

Taannoin televisiotähti oli esillä myös hieman toisenlaisissa merkeissä, kun hänen kotitekoinen pornovideonsa joutui vääriin käsiin. Kaunotar on paljastanut treenatun vartalonsa poseeraamalla Playboy-lehdessä sekä Shape-kuntoilulehden kannessa. Handlerin tiedetään myös deittailevan ”satunnaisesti” räppäri 50 Centin kanssa.