Kim Kardashian jo raskaana?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian vihittiin äskettäin koristähti Kris Humphriesin kanssa. Avoinaisista kaula-aukoistaan ja kireistä minimekoistaan tunnetun kaunottaren uutisoitiin tienanneen 18 miljoonaa dollaria julkkisvieraiden värittämistä ökyhäistään.

Uhkea seurapiirikaunotar oli äskettäin pikaisella häämatkalla Italiassa NBA-siippansa Kris Humphriesin kanssa. Nyt tähden uutisoitiin käväisseen kuherruslomallaan apteekissa ostamassa kaksi raskaustestiä. Brittiläinen lomailija Nick Jones kertoi Life & Style -lehdelle tähden näyttäneen nololta ostaessaan testejä.

– Hän tuli apteekkiin yksin ja osti kaksi raskaustestiä. Hän ei osannut ollenkaan italiaa ja näytti hieman nolostuneelta. Apteekin työntekijät eivät tienneet häntä, mutta minä tunnistin Kimin Keeping Up With the Kardashians -ohjelmasta, lomailija kertoi Life & Style -lehdelle.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.