Kiss-supertähti nai Playboy-kaunottaren lokakuussa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kiss-yhtyeen tunnetuin jäsen Gene Simmons on tullut tutuksi musiikkinsa lisäksi myös muiden muassa Diili-ohjelman julkkisversion kilpailijana ja perhettään seuraavan realityohjelman päätähtenä.

Äskettäin rocktähden uutisoitiin kosineen pitkäaikaista tyttöystäväänsä Shannon Tweediä. Pariskunta on ollut yhdessä jo 28 vuotta ja heillä on kaksi yhteistä lasta. Rokkari on aiemmin sanonut ettei hän aio koskaan mennä naimisiin. Hänen mielestään avioliitto nimittäin pilaa parisuhteen.

Nyt pariskunnan uutisoitiin pitävän hääseremoniansa ensi kuussa Beverly Hillsissä. Vihkimistilaisuus taltioidaan pariskunnan Gene Simmons Family Jewels -realitysarjan seitsemännelle tuotantokaudelle. Sarjaan kuvataan myös pariskunnan häävalmisteluja ennen suurta päivää.

– Olet ainoa, jota rakastan, olen koskaan rakastanut ja tulen koskaan rakastamaan. En ole koskaan sanonut noita sanoja kenellekkään, Simmons sanoi vaimolleen kosiessaan häntä realitysarjassa.

62-vuotias Kiss-basisti ja entinen Playboy-malli kihlautuivat lomamatkallaan Belizessä. Romanttinen kosinta kuvattiin heidän realitysarjansa kuudennelle tuotantokaudelle. Simmons polvistui tyttöystävänsä eteen ja pyysi tätä vaimokseen. 53-vuotias Tweedy purskahti onnellisena itkuun.