Lost-tähti oikeuteen pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomessakin suositusta Lost-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Matthew Fox joutui äskettäin negatiivisiin uutisotsikoihin pahoinpideltyään naisen erään baarin ulkopuolella. Nyt tapaus on etenemässä, kun nainen on haastanut näyttelijän oikeuteen.

TMZ-sivuston mukaan näyttelijäkomistus oli pyrkinyt sisään baarin eteen pysähtyneeseen bilebussiin, vaikka häntä ei oltu kutsuttu vieraaksi yksityiseen ajoneuvoon. Bussia kuljettanut nainen yritti estää Foxin pääsyn ajoneuvoon, jolloin näyttelijä suuttui ja muuttui väkivaltaiseksi.

– Hän vain tuijotti minua ja haisi viinanhuuruiselta. En edes tiennyt kuka hän oli. Iskut kohdistuivat rintani ja lantioni alueelle, naiskuljettaja Heather Borman kertoi Fox 8 -televisiokanavalle.

Borman nosti pahoinpitelystä seuraavana päivänä siviilikanteen oikeudessa. Naisesta on otettu valokuvia, jotka paljastivat mustelmia hänen jaloissaan ja käsissään. Bormanin kerrotaan myös puolustaneen itseään tappelun aikana, sillä hän löi Lost-tähden huulen verille.

19 vuoden ajan vaimonsa Margherita Ronchin kanssa naimisissa ollut Matthew Fox oli stripparin mukaan pettänyt vaimoaan hänen kanssaan ollessaan kuvausmatkalla Oregonissa. Jack Shephardin roolia menestyssarjassa esittävä Fox ilmoitti kuitenkin olleensa uskollinen ja syytti stripparia rahallisen hyödyn tavoittelemisesta. Hän kiistikin väitetyn seksiskandaalin Playboy-lehdessä.