Cher innoissaan transsukupuolisen poikansa menestyksestä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oscar-voittaja ja legendaarinen laulajatähti Cher synnytti edesmenneelle muusikkomiehelleen Sonny Bonolle tyttövauvan vuonna 1969. Chastity Sun Bonoksi nimetty tytär on kuitenkin nykyään mies. Transsukupuolinen Cherin jälkeläinen tunnetaan nykyisin nimellä Chaz Bono.

42-vuotias näyttelijä ja kirjailija valittiin äskettäin Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailuun. Hän kertoi nyt kuuluisan äitinsä opettaneen hänelle esiintymisen taidon. Bonon Twitter-blogiin kirjoitettiin osallistumisuutisen jälkeen paljon haukkuja ja negatiivisia kommentteja. Supertähti Cher solvasikin pian haukkujia puolustaessaan poikaansa.

– Chazia ollaan haukuttu häijysti blogeissa ja muualla verkossa Tanssii tähdien kanssa -osallistumisestaan. Haloo?! Tuen häntä kaikessa, mitä hän aikoo tehdä, Cher kirjoitti Twitter-blogissaan.

Transsukupuolinen Bono vastasikin pian haukkuihin ja äidilleen Twitter-blogissaan. Hän kirjoitti muun muuassa negatiivisten kommenttien vain motivoivan häntä työskentelemään kovemmin. Bono paljasti myös tulleensa heti toimeen ammattitanssija-partnerinsa Lacey Schwimmerin kanssa.

Chaz Bono on suositun Sonny & Cher -popduon muusikoiden ainoa yhteinen lapsi. Hän kertoi vanhemmilleen lesboudestaan 18 vuoden iässä. Hän kirjoitti Family Outing -kirjassaan kuitenkin tajunneensa seksuaalisen suuntautumisensa jo 13-vuotiaana. Hän paljasti julkisesti olevansa lesbo vuonna 1995 The Advocate -lehdelle.