Kim Kardashian ja aviomies ökyilevät

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian vihittiin äskettäin koristähti Kris Humphriesin kanssa. Avoinaisista kaula-aukoistaan ja kireistä minimekoistaan tunnetun kaunottaren uutisoitiin tienanneen 18 miljoonaa dollaria julkkisvieraiden värittämistä ökyhäistään.

Nyt vastavihityn pariskunnan kerrotaan majoittuneen Gansevoort-hotellin hulppeaan kaksikerroksiseen sviittiin New Yorkissa. Uhkea julkkiskaunotar Kim kuvaa parhaillaan kaupungissa Kourtney ja Kim New Yorkissa -realityohjelmaa. Ökysviitin yhden yön vuokran tiedetään olevan 7.000 dollaria.

Kaksikerroksisessa sviitissä on kolme makuuhuonetta, marmorilattialla varustettu kylpyhuone ja valtava yksityinen parveke. Äskettäin umpirakastunut pariskunta palasi pikaiselta häämatkaltaan Italiasta. Heille pidettiin tervetuliasjuhlat New Yorkissa ja niissä esiintyi muun muuassa poptähti Justin Timberlake.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.