Susan Boyle kähmi rap-kaunottaren peppua

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Britain’s Got Talent -kilpailusta viime vuonna kertaheitolla maailmanlaajuiseksi supertähdeksi noussut skottilaulaja Susan Boyle on ollut kilpailun jälkeen useita kertoja otsikoissa hermoromahdustensa merkeissä. Naisen suosio on kuitenkin vertaansa vailla, sillä hänet on nähty esiintymässä muiden muassa paavin kanssa.

Nyt 50-vuotiaan Talent-tähden kerrottiin ihastuneen totaalisesti räppärikaunotar Nicki Minajin muhkeaan peppuun. Boylen kerrottiin nimittäin kähmineen räppärin takamusta America’s Got Talent -ohjelman takahuoneessa.

Boyle oli kävellyt Minajin pukuhuoneeseen ja huhujen mukaan tähtien välinen kemia oli huikea. Täysin erilaiset naisartistit nimittäin juttelivat pukuhuoneessa kuin vanhat kaverukset konsanaan. Boylen kerrottiin antaneen Minajille lauluvinkkejä ja räppärin näyttäneen esiintymisasujaan brittilaulajattarelle.

– Heidän uskoisi olevan täysin eri maailmoista, mutta he tulivat juttuun loistavasti. Boyle oli ihastunut Minajin peppuun eikä saanut käsiään ja silmiään irti siitä, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Susan Boylen teki lokakuussa 2010 historiaa olemalla ainoa naisartisti, jolla oli samanaikaisesti sekä Yhdysvaltojen että Iso-Britannian listasijojen ykköspaikka hallussa. Listasijoitus tapahtui vuoden sisään kahdesti. Aikoinaan yhtyeistä vastaavaan suoritukseen on pystynyt The Beatles vuonna 1969. Boyle kertoikin haaveilevansa yhteistyöstä legendaarisen yhtyeen kanssa.