Mel Gibson tylytti ex-vaimoaan: ”Hän on SURKEA laulaja!!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywood-tähti Mel Gibson tuomittiin maaliskuussa pitkään ehdonalaiseen vankeuteen pahoinpitelystä. Hän oli kuukausien ajan otsikoissa hakattuaan entisen tyttöystävänsä Oksana Grigorievan ja uhkailtuaan tätä puhelimessa.

Viime viikolla moniongelmainen näyttelijä ja venäläissyntyinen kaunotar saivat sovittua oikeustaistelun Lucia-tyttärensä huoltajuudesta. Nyt 55-vuotias Gibson on TMZ-sivuston mukaan haukkunut entisen siippansa lauluäänen surkeaksi ja todennut hänen musiikkinsa olevan hirveää kuunneltavaa.

Gibsonin lähipiiriin kuuluva henkilö kertoi tähden katuvan ja häpevän syvästi sitä, että hän auttoi Oksanaa laulu-uralla. Näyttelijän kerrottiin käyttäneen omaisuuden silloisen tyttöystävänsä levyn ja musiikkivideon tuottamiseen.

Näyttelijän ura on kärsinyt pahoinpitelytapauksen johdosta valtavasti. Naisia hakkaavalla ja puhelimessa rasistisia uhkauksia lateleva näyttelijä on muuttunut Hollywoodissa hylkiöksi, jonka kanssa kukaan ei halua työskennellä. Jopa Gibsonin manageri jätti hänet. Hänet tuomittiin taannoin kolmeksi vuodeksi ehdolliseen vankeuteen, vuodeksi terapiaan ja 16 tunniksi yhdyskuntapalveluun.