Rebecca Black onkin kuvankaunis bikinimalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

14-vuotias teinityttö Rebecca Black nousi taannoin tähdeksi, kun hänen Friday-kappaleensa päätyi kulttisuosioon erityisesti Yhdysvalloissa. Biisi nimettiin “maailman huonoimmaksi biisiksi”, mutta samaan aikaan sitä kehuttiin myös nerokkaaksi.

Internetsensaatioksi yhdessä yössä noussut Black on nyt saanut nimikaiman. Toinen Rebecca Black on näyttävä mallikaunotar, joka on poseerannut muun muassa bikinikuvissa. Kaiman menestys auttanut malli-Rebeccaa, sillä esimerkiksi hänen Facebook-faniensa määrä kasvoi hetkessä 800 fanista 73.000 faniin.

Laulaja Rebecca Black julkaisi taannoin toisen kappaleensa My Moment. Se sai murska-arvostelut ja rutkasti negatiivisiä kommentteja. Kappaleen musavideo poistettiin Youtube-palvelusta heti samana päivänä kuin se julkaistiin. American Idol ja X Factor -ohjelmien tuomari Simon Cowell yllätti aiemmin ylistämällä nuoren poptähden kykyjä. Myös poppari Katy Perry on tukenut syrjittyä tähteä esittämällä Friday-kappaletta yhdessä teinilaulajan kanssa konserteissaan.