Justin Bieber ja kantritähti kynäilivät kimpassa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa monia myyntiennätyksiä rikkonut nuori supertähti Taylor Swift oli viime vuonna tiiviisti otsikoissa deittailtuaan näyttelijä Jake Gyllenhaalia. Julkkisparin suhde päättyi kuitenkin yhtä yllättäen kuin oli alkanutkin.

Äskettäin 21-vuotias Swift yllätti esiintymällä 17-vuotiaan kollegansa Justin Bieberin kanssa Speak Now -kiertueensa konsertissa Torontossa. Molemmat megatähdet kirjoittivat keikan jälkeen Twitter-blogeihinsa haluavansa tehdä yhteistyötä myös jatkossa.

Nyt vaaleakutrisen kantritähden ja teinisensaatio Bieberin kerrotaan yhdistäneen voimansa kirjoittamalla kappaleen yhdessä. Grammy-palkittu musiikkituottaja Thaddis ’Kuk’ Harrell paljasti Twitter-blogissaan Bieberin kutsuneen kantrikaunottaren studiolle raapustelemaan lyriikoita.

– Vau!! Sain todistaa Justin Bieberin ja Taylor Swiftin yhteistyötä kappaleen kirjoittamisen parissa eilen illalla, Harrell kirjoitti Twitter-blogissaan.

Äskettäin kantritähti Taylor Swift paljasti tarjoavansa hulppean luksusloman koko Speak Now -kiertuetiimilleen. Hän haluaa kiittää kiertueensa taustatyöntekijöitä varsin anteliaalla tavalla ja viedä heidät kauniiseen ja trooppiseen paikkaan. Supersuosittu Swif kertoi kiertueellaan olevan kolme pukuavustajaa, jotka auttavat tähteä vaihtamaan asujaan kesken keikan.