Kate Winsletin lapset näkivät äitinsä oksentavan – eivät lakkaa puhumasta siitä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Titanic-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Kate Winslet on sittemmin tehnyt monia muitakin menestysrooleja, mutta parhaiten hänet tunnetaan juuri tuosta klassikkoroolistaan. Yksityiselämäänsä Kate on yrittänyt varjella liialta julkisuudelta.

Nyt 35-vuotias näyttelijäkaunotar kertoi lapsiensa puhuvan jatkuvasti hänen uusimman elokuvansa oksennuskohtauksesta. Winslet otti kymmenenvuotiaan Mia-tyttärensä ja seitsemänvuotiaan Joe-poikansa mukaan Carnage-elokuvansa kuvauksiin. Eräässä kohtauksessa Winslet näyttelee oksentavansa teko-oksennuksen avulla.

– Lapseni olivat mukana töissä silloin, kun kuvasimme oksennuskohtauksen. He eivät ole lakanneet puhumasta siitä sen jälkeen. Se oli hysteeristä, näyttelijätär kertoi Female First -sivuston mukaan.

Näyttelijätär kertoi koko kuvaustiimin nauraneen kippurassa kyseiselle kohtaukselle. Winslet kertoi teko-oksennuksen olleen ällöttävää ja uskoi ettei moni ihminen kykenisi pitämään sitä suussa. Hän kertoi kohtauksesta tulleen hulvatonta kuvamateriaalia kameralle.

Äskettäin näyttelijäkaunottaren uutisoitiin pelastaneen 90-vuotiaan vanhuksen palavasta talosta. Oscar-voittaja Winslet oli vieraana perheineen brittiläisen liikemiehen Richard Bransonin Karibian Necker-saarella. Rajun myrskyn seurauksena salama iski hulppeaan kartanoon ja sytytti sen tuleen.