Kummalla seksikkäämpi hajuvesimainos – Kimillä vai Taylorilla? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa monia myyntiennätyksiä rikkonut nuori supertähti Taylor Swift kiertää parhaillaan maailmaa Speak Now -kiertueensa merkeissä. Äskettäin kantrikaunotar yllätti yleisönsä esiintymällä yhdessä 17-vuotiaan popsensaatio Justin Bieberin kanssa.

Nyt 21-vuotias Swift on laajentanut uraansa monien muiden tähtien tavoin lanseeramalla oman hajuvesimerkkinsä. Wonderstruck-niminen tuoksu antaa kantritähden mielestä kantajalleen taianomaisen tunteen toivosta ja viehkeydestä.

– Oli mielenkiintoista oppia se, että kerrostamalla useita tuoksuja saadaan aikaiseksi täydellinen ja kaunis lopputulos, Swift kertoi hajuvedestään Radar Online -sivuston mukaan.

Myös kurvikas seurapiirijulkkis Kim Kardashian lanseerasi äskettäin oman Gold-hajuvesimerkkinsä. Tummakutrisen kaunottaren nimikkotuoksu eroaa kuitenkin radikaalisti viattoman Swiftin hempeästä tuoksusta. Kardashian kuvasi hajuvetensä tuoksua seksikkääksi ja intohimoiseksi.

Äskettäin keijukaismainen kantrikaunotar Swift paljasti tarjoavansa hulppean luksusloman koko Speak Now -kiertuetiimilleen. Hän kertoi haluavansa kiittää kaikkia kiertueensa taustatyöntekijöitä varsin anteliaalla tavalla. Laulajatähti kertoi arvostavansa etenkin vaatetusjoukkojaan, jotka auttavat tähteä esimerkiksi vaihtamaan asuja kiertueilla kesken keikan.