Brittinäyttelijä: ”Lontoo ei ole enää englantilainen kaupunki”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu brittinäyttelijä John Cleese on nykyisin 71-vuotias näyttelijäveteraani, joka on saavuttanut suuren suosion myös nuoremman yleisön keskuudessa monilla ikimuistettavilla televisio- ja elokuvarooleillaan. Parhaiten hänet tunnetaan Monty Python -koomikkoryhmän jäsenenä.

Nyt suosikkikoomikko kertoi mielipiteensä muuttuneesta kotimaansa pääkaupungista. Cleese on nimittäin huolissaan siitä, että Lontoo on menettänyt perinteisen englantilaisen kulttuurinsa. Hän kertoikin ettei enää pidä Lontoota englantilaisena kaupunkina.

– Lontoo ei ole enää englantilainen kaupunki. Minulla oli taannoin kalifornialainen ystäväni kylässä ja hän kysyi minulta ihmeissään ”Missä kaikki englantilaiset ovat?” Cleese kertoi australialaisen televisiokanavan haastattelussa.

Taannoin näyttelijäveteraani nousi uutisotsikoihin romanssinsa merkeissä. Monty Python -tähti nimittäin vahvisti seurustelevansa itseään 31 vuotta nuoremman naisen kanssa. Hän kertoi 39-vuotiaan tyttöystävänsä Jennifer Wadenin olevan hänen tyttärensä ystävä.

Uutta suhdetta edelsi avioero, jossa Cleese joutui maksamaan vuonna 2009 peräti 14 miljoonaa euroa 64-vuotiaalle ex-vaimolleen Alyce Faye Eichelbergerille. Pariskunta taisteli erorahoista puolentoista vuoden ajan. Heikentyneen rahatilanteensa johdosta Cleese naureskeli haastattelussa, että ainakaan uusi tyttöystävä ei ole hänen kanssaan rahojen takia.