Audrina Patridge biletti vähäpukeisena

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitykaunotar Audrina Patridgen rinnat ovat olleet viime aikoina Hollywoodin kohutuimmat. Muodottomat möhkäleet nimittäin aiheuttivat spekulaation epäonnistuneesta plastiikkakirurgisesta leikkauksesta. Tähti kuitenkin kertoi rintojensa näyttävän hämmentäviltä rintakehän epämuodostuman vuoksi.

Nyt Patridge on esittellyt bikinivartaloaan Wyclef Jeanin konsertissa Las Vegasissa. Poikaystävänsä Corey Bohamin käsipuolessa bilettänyt kaunotar oli sonnustautunut mustiin pikkubikineihin ja farkkuliiviin. Iloinen pariskunta näytti nauttivan musiikista ja toistensa seurasta.

27-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.