Kiekkotähdet ökyilevät kotimaisella rap-videolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tänään Starassa sai maailmanensi-iltansa kotimaisen hiphop-artisti BB Salbyn uusi musiikkivideo Missit, mallit, miljonäärit. Videolla nähdään jo kappaleen nimen mukaisesti ökyilyä, kuten missejä, malleja ja miljonäärejä.

– Musiikkivideon ajatus on ollut päässä useamman vuoden ajan. Siitä tuli sellainen kuin pitikin. Vi*un kallis, BB Salby kertoi Staralle.

Katso video tästä linkistä.

Videolla on mukana myös kotimaisia julkkistähtiä erityisesti urheilun saralta. Henkilöt ovat mukana perjantaina Tampereen Skål-ravintolassa järjestettävissä julkaisubileissä. Eräs kotimainen missikaunotar vetäytyi kuitenkin projektista kuultuaan kappaleen sanoitukset.

– Videolla ovat mukana Ilves-pelaajat Jesse Niinimäki, Vesa Toskala ja Martti Järventie sekä Thainyrkkeilyn maailmanmestari Jesse Palanto ja chat-kaunotar Maisa Torppa. Satu Tuomisto oli jo sovittu videon pääosaan, mutta biisin sanat kuultuaan vetäytyi projektista, BB Salby lisäsi.