BB-Annika mustasukkaisena – mököttänyt koko päivän

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon toinen vaaleakutrinen kaunotar BB-Annika on 23-vuotias espoolainen liiketalouden opiskelija. Hihittelevä nuorukainen harrastaa siviilissä muun muuassa kuntosalia ja kävelemistä.

Viime päivinä Big Brother -talossa Annika on viihtynyt BB-Mikaelin seurassa ja myönsi eilen yöllä päiväkirjahuoneessa nauttineensa saamastaan huomiosta. BB-Janica ja Mikael olivat eilen ainoat asukkaat, jotka saivat juoda alkoholia. Bilettävä pari päätyikin kuhertelemaan lisähuoneeseen.

Nyt Annika on näyttänyt selviä mustasukkaisuuden merkkejä Big Brother -talossa koko aamupäivän ajan. Blondattu kaunotar yritti muun muuassa udella yksityiskohtia Janican vierestä heränneeltä krapulaiselta Mikaelilta heidän yöllisistä tapahtumista.

Kukkia ja Mehiläisiä -viikkotehtävä on kiristänyt asukkaiden hermoja ja selän takana haukkumiselta ei olla vältytty. Mehiläiskuningattaren Janican pompottamiseen kyllästynyt Annika päätyi pian kiukuspäissään sohvalle mököttämään.

– Yritän pysyä poissa tieltä, jos ymmärrät mitä tarkoitan. En halua olla nuolemassa kenenkään persettä, Annika kertoi BB-Stefanille.