Adrianne Curry alasti porealtaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -televisiosarjan vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry tunnetaan erityisesti rohkeista poseerauksistaan niin lehdissä kuin verkossakin. Nörtiksi tunnustautuva Adrianne on julkaissut itsestään tasaiseen tahtiin näyttäviä kuvia Twitter-blogissaan.

Viime kuussa Adrianne juhli syntymäpäiviään Las Vegasissa Blush Boutique -klubin uima-allasalueella. Nyt kaunotar on pulikoinut alastomana porealtaassa ja päättänyt julkaista tilanteesta otetun valokuvan verkossa. Neitokainen itsekin pohtii kuvatekstissä kuinka pitkään rohkea kuva pysyy verkossa.

Kuva: Twitter, Adrianne Curry

29-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.