Jessica Wright jälleen vähissä vaatteissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Englantilainen näyttelijäkaunotar Jessica Wright lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa neitokainen kerää jatkuvasti palstatilaa uhkeilla kurveillaan. Suosittu televisiotähti loksauttaakin miesten leukoja täydellisyyttä hipovalla bikinikropallaan.

Nyt 25-vuotias kaunotar paljasti vartalonsa antimet Loaded -naistenlehdessä. Mustiin nahkashortseihin ja piikkikorkokenkiin sonnustautunut brunette näytti kameralle parhaita puoliaan. Wright todistikin jälleen kerran, että hän osaa kääntää katseet muhkeaan rintavarustukseensa.

Jessica Wright hankki taannoin uudet 32DD-kokoiset rinnat, mutta operaation jälkeen hänellä oli hieman vaikeuksia ottaa aurinkoa mahallaan. Kaunottaren aikaisemmat rinnat olivat kokoa 32C, joten uusiin muhkeisiin muotoihin totuttelu vie aikaa. Kotimaassaan brunette tunnetaan erityisesti The Only Way is Essex -hittisarjan näyttelijänä.