Megan Fox ihmetyttää: ”Minulla ei ole varaa hankkia lapsia”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Transformers-elokuvista pihalle potkittu näyttelijätär Megan Fox on ollut viime aikoina otsikoissa kuihtuneen olemuksensa takia. Rutkasti laihtunut tähti hylkäsi äskettäin tiukan kasvisruokadieettinsä, johon kuului vain hedelmien ja vihanneksien syönti.

Nyt näyttelijäkaunotar ihmetytti erikoisella kommentillaan lasten hankkimisesta ja perheen perustamisesta. Fox nimittäin kertoi ettei hänellä ole varaa hankkia lapsia. Brunette tienasi äskettäin kolme miljoonaa dollaria jo yhdestä Jennifer’s Body -elokuvasta.

– Olen aina halunnut lapsia. Hankin jälkikasvua vasta sitten, kun minulla on tarpeeksi rahaa säästössä, Fox kertoi The Sun -lehden mukaan.

25-vuotias Megan Fox joutui taannoin uutiskeskiöön, kun hänen Transformers-vastanäyttelijänsä Shia LaBeouf väitti harrastaneensa seksiä tämän kanssa kuvausten ulkopuolella. Kaunotar ei kuitenkaan koskaan kommentoinut huhuja. Fox on naimisissa näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa.