Demi Lovato duetoi eturivin räppäreiden kanssa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

19-vuotias Demi Lovato oli taannoin otsikoissa hakeuduttuaan vieroitushoitoon. Lovato hakeutui hoitoon hermoromahduksen vuoksi, ja hoito tuotti ilmeisesti myös tulosta. Laulaja on kertonut avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan.

Disney-kaunotar teki äskettäin näyttävän paluun julkaistuaan uuden Skyscraper-singlensä. Voimakas kappale nousikin pian hitiksi ja myös lukuisat megatähdet kehuivat Lovaton tuotosta. Muun muuassa poptähti Katy Perry ylisti singleä ja kertoi sen olevan ”täydellinen”.

Nyt elämänsä takaisin raiteilleen saanut Lovato julkaisee uuden Unbroken-albuminsa 20. syyskuuta. Odotetulla comeback-albumilla esiintyy muun muuassa useita eturivin artisteja kuten Missy Elliot, Timbaland ja Jason Derulo.

– Vau!! Enää viikko Unbroken-albumin julkaisemiseen. Minulla on maailman parhaimmat fanit ikinä, Lovato kirjoitti Twitter-blogissaan.

Demi Lovato tuli tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvasta Jonas Brothers -yhtyeen kanssa. Lovato tunnettiin myös Selena Gomezin parhaana ystävänä, mutta ystävyys on sittemmin viilentynyt naistähtien luodessa omia uriaan. Kesällä 2010 Demin uutisoitiin seurustelleen 36-vuotiaan näyttelijäkomistus Ryan Philippen kanssa. Teinitähden kerrottiin kuitenkin jättäneen tämän, koska hän kuuli Philippen tulevan isäksi kolmannen kerran.