Hilary Duffin ökykoti on kuin luksushotelli

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositusta Lizzie McGuire -teinisarjasta aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Hilary Duff on ehtinyt nuoreen ikäänsä nähden luoda jo monipuolisen uran viihteen saralla. Nykyään 23-vuotias Duff on laajentanut uraansa näyttelemisestä ja laulamisesta myös kirjallisuuden pariin.

Äskettäin Hilary Duff ilmoitti olevansa raskaana aviomiehelleen, NHL-jääkiekkoilija Mike Comrielle. Raskausuutinen kuitenkin johti kaunottaren potkuihin tulevasta The Story of Bonnie and Clyde -elokuvasta, jossa hänen oli määrä näytellä Bonnie Parkerin roolia.

Nyt 100.000 dollaria tuotantoyhtiöltä erorahaa saanut Hilary Duff myy huikeaa välimerentyyppistä ökykotiaan. 6,2 miljoonan dollarin kodin luksusta tarjoavat muun muuassa viinikellari, kuntosali, kuusi makuuhuonetta, biljardihuone, konjakkihuone ja ulkouima-allas

Vielä kesällä Duff kertoi Access Hollywoodille haluavansa vielä keskittyä uraansa ja siirtää lastenhankkimista tuonnemmaksi. Tähti kertoi harkitsevansa vielä uuden levyn tekemistä ennen mahdollista perheenlisäystä. Lizzie McGuire -tähti on esiintynyt muun muuassa elokuvissa Tuhkimotarina, Villi Tusina ja Material Girls.