Kim Kardashian kantoi lasta käsilaukussaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian laajensi äskettäin imperiumiaan lanseeramalla oman Gold-hajuvesimerkin. Mallinakin työskennellyt televisiotähti vihittiin äskettäin NBA-tähti Kris Humphriesin kanssa.

Nyt Keeping Up With The Kardashians -realitysarjan kaunotar on ihmetyttänyt erikoisella käsinlaukun käyttötarkoituksella. Kardashianin klaani oli taannoin perhelomalla Bora Boralla ja tähti onkin julkaissut jo lukuisia lomakuvia verkossa.

Eräässä kuvassa Kim näyttää tekevän melkein parishiltonit. Hiltonin tapaan Kimin laukusta ei kuitenkaan kurkkaa puettu koiranpentu, vaan sisarensa Kourtneyn Mason-poika.

– Mason leikki jalkojeni juurella Bora Boralla ja kiipesi laukkuuni. Kannoin häntä laukussani, jotta Kourtney näkisi hänet. Aika hauskaa eikö? Kim kertoi virallisilla kotisivuillaan.

Kuva: Kimkardashian.celebuzz.com

Uhkea realitykaunotar Kim Kardashian paljasti taannoin sairastavansa psoriasis-ihosairautta. Seurapiirijulkkis kertoi olleensa diagnoosin jälkeen järkyttynyt ja poissa tolaltaan. Hän nimittäin oli peloissaan siitä, että iho-ongelmat vaikuttavat hänen mallinuraansa. Neitokainen on kuitenkin sittemmin ilmoittanut taistelevansa sairautta vastaan.